Nagyon örülök, hogy velem és sok további lelkes emberrel tartasz az

Idén boldog(abb) pár leszünk!

21 napos kihívásomban!

A csoport a kihívás napján kezdi meg a működését.

Ha biztosra akarsz menni: előfordulhat, hogy nem tudod aznap megnézni minden videómat és a hozzá tartozó gyakorlatot, hiszen mindegyik csak 24 óráig érhető el. Vagy szeretnéd otthon, magadnak kitölteni a munkafüzetet, akkor ez a lehetőség Neked szól:

Kérd most a munkafüzetet a 21 napos kihívásra a gondolataimmal és a gyakorlatokkal:

ezzel az ajánlattal később nem tudsz élni, így csak most veheted meg, 8.900 Ft helyett mindössze 6.900 Ft-ért.

Ráadásul ehhez ajándékba kapsz kétszer félórás online konzultációt velem! Egyszer a kihívás elején, hogy segítsem a célkitűzésedet, jobban átlásd a helyzetedet, egyszer pedig a kihívás végén vagy után, hogy értékeljük, hova jutottál, megbeszéljük, mit tudsz még megtenni a kettőtök boldogságáért.

Még egy személyre szóló tippem van Neked, ha el akarsz mélyedni a személyiségfejlődésedben!

Interaktív személyiségfejlesztő könyvcsomagom:

Kócsollak című első könyvem 264 oldalon tartalmazza rádiós beszélgetések szerkesztett változatát 8 témában : boldogság, kérdezés, időgazdálkodás, párkapcsolat, stresszkezelés, kikapcsolódás-feltöltődés, dicséret vagy elismerés, „nagytakarítás” az életünkben. 100-nál több gyakorlattal és kérdéssel, valamint fényképekkel erősítheted önmagadat és kapcsolataidat, és még rejtvényeket is fejthetsz.

Így élünk (túl) mi című interaktív interjúkötetem aktualitását a járványos helyzet adta, sokan kerültek magánéletük és/vagy karrierjük miatt krízisbe. Hét mélyinterjúban mutatom be, beszélgetőtársaim hogyan élték meg és dolgozták fel a kríziseiket. Ebben a könyvemben több mint 30 gyakorlat és kérdés, egy beszélgetés a szakértővel, valamint képek segítik ennek az érzékeny témának a feldolgozását 319 oldalon.

Ha kérted a munkafüzetemet, akkor most 9.300 Ft helyett mindössze 5.900 Ft-ért mindkét könyvemet. S még a postaköltséget is állom, ha Foxpostba kéred.

Rendelésed az űrlap kitöltésével tudod jelezni számomra

Köszönöm a megrendelésedet, szeretettel várlak a 21 napos párkapcsolati kihívásomon, és figyeld az e-mailedet, hamarosan küldöm a részleteket és a díjbekérőt. Sok boldogságot! 😊